Ønsker du å være med på fotball, ski, eller turn? Eller har du lyst til å engasjere deg som frivillig? Haltdalen IL er et lag hvor du kan drive fysisk aktivitet i et sosialt og inkluderende miljø. Velkommen!

Medlemskap i idrettslaget

Alle aktive i Haltdalen IL skal være registrert som medlem av klubben før de deltar i klubbens aktiviteter. Kontingenten går til generell drift av idrettslaget, samt at utøvere under 13 år er da forsikret gjennom Norges Idrettsforbund (les mer om denne forsikringsordningen her).

Kontingent for medlemskap i klubben er:

BarnKr. 50.-
VoksenKr. 200.-

For innmelding i klubben kan du trykke på denne linken. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om deltakelse på aktivitet, ta kontakt med leder for den enkelte aktivitet. Som medlem i klubben vil du få tilsendt faktura for medlemskontingent, samt betalingsinformasjon for treningsavgiften ifm. aktiviteten(e) du deltar på.

Treningsavgift

For å delta på fotball, turn og lysløyperenn må man betale treningsavgift i tillegg til årlig avgift for medlemskap. Avgiften varierer fra aktivitet til aktivitet. I trimgruppa kan man kjøpe trimkort eller tilgang til appen “trimpoeng”. Les mer om de ulike aktivitetene ved å følge linkene under.